Hyvä Suomi! -lastenkonsertin harjoitukset

TARKEMMAT HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT TAMPERE-TALON KONSERTTIA VARTEN

Sunnuntaina 5.2.2017 klo 16 alkaa soittajien stemmaharjoitukset. Pianistit (jotka tietävät osallistuvansa soittoon) harjoittelevat Suzukikoululla Satamakadulla, ja kaikki muut instrumentit aloittavat TYK:n salissa.

TYK on Tampereen Yhteiskoulun Lukio, ja harjoittelemme sen salissa, osoite Hallituskatu 30. Sisäänkäynti sinne on sisäpihan puolelta.

LAULAJAT voivat tulle paikalle 16.45, ja lauluharjoitukset yhdessä kaikkien soittajien kanssa alkavat klo 17.00 Harjoitus päättyy kaikilla klo 18.

Karhunpeijaispolskaa kannattaa laulaa  ja opetella sanoja valmiiksi!

Ma 13.2.2017 lavaharjoitus klo 16.30-17.30 Tampere-talon isossa salissa. Sisäänkäynti sinne on rakennuksen oikealta puolelta, henkilökunnan D-ovesta.

Sunnuntaina 19.2.2017 kenraaliharjoitus alkaa klo 12.00. Viulistien täytyy tulla viritykseen valmiiksi klo 11.45. Tiedotamme vielä maanantaina (13.2.), jos aikaan tulee muutoksia, ja missä tapaamme silloin. Esitys alkaa 15.00 ja siinä on väliaika. Meidän esityksemme on ensimmäisellä puoliajalla. Aivan konsertin lopuksi lauletaan vielä kaikkien esiintyjien kanssa Finlandia orkesterin säestyksellä. Sunnuntaina on tiedossa paljon oman vuoron odottelua (mahdollisesti ahtaissakin olosuhteissa). Kannattaa varautua hiljaisella tekemisellä, jos mahdollista.

HUOM! Vanhemmat tarvitsevat lipun, jos haluavat seurata esitystä salin puolelta. Lippuja myy Tampere-talo, ja kannattaa ostaa omansa pian! Kenraaliharjoitusta saa seurata salin puolelta, mutta esityksen aikana pääsy on ainoastaan takatiloihin. Voitte harkita, tarvitseeko lapsenne vanhempaa konsertin aikana vai ei. Toivomme pienimmille aikuista mukaan. Meitä opettajia on siellä muutamia.

Innostunein terveisin,

Suzukikoulun rehtori Niina